mandag 24. oktober 2011

Handleliste

Det føles som julestria nærmer seg, selv om det i praksis er en stund til jul. All ledig tid går med til forberedelser til julemesse i slutten av november- årets høydepunkt! 
Har allikevel tatt meg tid til et veldig trivelig kurs på torsdag for fire koselige damer, og resultatet kommer her i løpet av noen dager.

I dag har jeg en handleliste å vise. Det er en stund siden den ble laget, men fritiden brukes som sagt til juleforberedelser. Handlelisten er svært inspirert av Camilla-  samme ide`, noen lunde samme farger, men jeg bare måtte prøve;) Hennes var jo bare SÅ fin!







Motiver fra Hänglar & Stänglar. De er fargelagt med Promarkers, papirer fra Maja Design, bokstaver er laget med alfabetdies fra Panduro. Kantpunch fra Martha Stewart, blomster og annen pynt fra eget lager.


Ha en fortsatt flott mandag!

Siv

søndag 16. oktober 2011

Bidrag i Ett Trykk 03/2011

Jeg sendte tidlig i mars inn to bidrag til bryllupskort- temaet som skulle utgis på forsommeren, og tre kort til lesergalleriet. Jeg hadde jo håpet på å få med ett eller to, men lykken var stor når alle fem kom med!
Her er de fem kortene:






 




IMG_1203








IMG_1245




Ha en fortsatt fin søndag!

Siv

fredag 14. oktober 2011

Monokromatisk

I dag har jeg et monokromatisk kort å vise. Hele kortet går i hvitt og krem, som du ser, og blir mitt bidrag til utfordringen hos Dream Valley Challenges der temaet er, overraskende nok, monokromatiske prosjekter.  Det samme vil de se hos anonyme scrappere.  Sender også et bidrag til card cupids der de vil se bruk av ulike puncher.





Det søte, lille pinnsvinet er et Penny Black- stempel som jeg har fått låne av min gode venninne Linda ;) Ellers består kortet av Bazill og ellers ingen mønserpapir- det må være første gang, tror jeg. Det hvite arket er embosset med en Tim Holtz embossingfolder.

Tekstene er fra Norsk Stempelblad, jeg har også brukt en Spellbinders die og punch-around-the-page fra Martha Stewart. Blomstene stammer fra litt ulike produsenter, det samme med perlene.


Legger inn et bidrag hos vintage udfordring med dette kortet også.

Håper du får en fantastisk helg i vakkert høstvær!
Siv

onsdag 12. oktober 2011

Konfirmasjon

Et kjapt innlegg med to konfirmasjonskort jeg laget tidligere i sommer. Jeg synes i utgangspunktet at gutte-/mannekort er vanskelige å lage, ble jeg veldig fornøyd med disse selv:)

Hvorfor kan ikke menn være like glade i rosa, blonder og blomster, som meg? Men man lærer mye av nye utfordringer, og når det kommer til kort og papir, så tar jeg enhver utfordring på strak arm- kjempemoro!!


















 Ser at bildekvaliteten ikke er på topp, men man lærer vel av sine feil:)


 Håper du fortsatt får en fin onsdag!

Siv




lørdag 8. oktober 2011

Jul, jul, jul...

Jeg fortsetter med jul i dag. Denne gangen har jeg laget en fyrstikkeske.


Den fine ramma er opprinnelig kjøpt på e-bay, og jeg har laget hull og stemplet den til dette prosjektet.


Mønsterark fra restekassen og bilde fra nett. Stempler fra Stempelglede og Kreativ Hobby.  Blomster fra WOC, hjemmelaget pyntenål, fløyel- og perlebånd fra Panduro, blonde fra Kutt ut.


Deltar i skisseutfordringen hos Crafts 4 Eternity.

Har laget mange slike, men alle i ulike design, så de vil nok dukke opp jevnlig frem mot jul:)

Ønsker deg en fortsatt flott dag!

Siv

torsdag 6. oktober 2011

Utfordring 36 hos Scrapperiket


Hos Scrapperiket vil de se Sirkler i denne utfordringen, og her er mitt bidrag:




I tillegg til Bazill, har jeg brukt mønsterark fra K&Company, tekststempel fra Stempelglede og blomstene har jeg først stemplet med Stempelglede’s stempler og siden punchet ut.







Har også bidratt med dette kortet hos Card and Scrap der de vil se embossing/distressing.

Håper du fortsatt får en flott dag!

Siv

Gjenbruk

Jeg har begynt å tenke jul, julegaver og julemesse. Jeg var heldig og fikk en Pringels boks fra sønnen min på fire, etter lørdagskosen- "Denne kan du sikkert lage noe av, mamma!" Han kjenner nok mamma'n sin godt! All embalasje studeres og vurderes før den kastes, og det har nok blitt plukket opp...


Jeg har skåret ut Bazill med Spellbinders og laget lokk og bunn på boksen. Alle mønsterark er Maja design, og på de ulike panelene er det brukt Martha Stewart puncher av forskjellige slag.



Tag'en er fra Magnolia og er svertet rundt kanten med Faded Jeans fra Ranger. Teksten stammer fra et juletekstsett fra Kort og Godt hobby. Det ble brukt masse i fjor, og det ligger an til det samme i år:) Bling'en er jeg usikker på hvor kommer fra- den er delt opp og satt sammen slik at den skulle passe nettopp hit.



Det blå båndet tror jeg stammer fra Kutt ut, og har den perfekte fargen til juleprosjekter. Roser fra WOC, pyntebær fra Kort og Godt og grenene er en die fra Spellbinders. Den vakre blå splittbindersen er fra Kort og Godt, og har ventet lenge på å bli brukt, men endelig fant jeg et nytt hjem til den;)


Et nytt bilde av hele boksen.


Jeg deltar i Kort og godt's utfordring for oktober med denne boksen http://kortoggodt-kort-scrapping.blogspot.com/.
Ha en riktig fin høstdag, til tross for det dårlige været:)

Siv

mandag 3. oktober 2011

Endelig i gang!

Første innlegg, første forsøk...

Dette er et kort laget på bestilling til en dame som nylig fylte femti år.

 Blomstene stammer hovedsaklig fra Wild Orchid Crafts, Kort og Godt Hobby og en lokal hobbybutikk. Nålen har jeg laget selv.



All cs er bazill, mønsterark fra Maja design (mine absolutte favoritter), stempel fra Kreativ Hobby og Norsk Stempelblad.

Siv