torsdag 6. oktober 2011

Gjenbruk

Jeg har begynt å tenke jul, julegaver og julemesse. Jeg var heldig og fikk en Pringels boks fra sønnen min på fire, etter lørdagskosen- "Denne kan du sikkert lage noe av, mamma!" Han kjenner nok mamma'n sin godt! All embalasje studeres og vurderes før den kastes, og det har nok blitt plukket opp...


Jeg har skåret ut Bazill med Spellbinders og laget lokk og bunn på boksen. Alle mønsterark er Maja design, og på de ulike panelene er det brukt Martha Stewart puncher av forskjellige slag.



Tag'en er fra Magnolia og er svertet rundt kanten med Faded Jeans fra Ranger. Teksten stammer fra et juletekstsett fra Kort og Godt hobby. Det ble brukt masse i fjor, og det ligger an til det samme i år:) Bling'en er jeg usikker på hvor kommer fra- den er delt opp og satt sammen slik at den skulle passe nettopp hit.



Det blå båndet tror jeg stammer fra Kutt ut, og har den perfekte fargen til juleprosjekter. Roser fra WOC, pyntebær fra Kort og Godt og grenene er en die fra Spellbinders. Den vakre blå splittbindersen er fra Kort og Godt, og har ventet lenge på å bli brukt, men endelig fant jeg et nytt hjem til den;)


Et nytt bilde av hele boksen.


Jeg deltar i Kort og godt's utfordring for oktober med denne boksen http://kortoggodt-kort-scrapping.blogspot.com/.
Ha en riktig fin høstdag, til tross for det dårlige været:)

Siv

1 kommentar:

  1. Nydelig, flotte farger og så lekkert pyntet.
    Jeg er også veldig glad i å pynte på gammel embalasje, så denne falt jeg veldig for.
    Klem:)

    SvarSlett